مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه ملک

اگر دستور تخلیه را بگیریم ایا می توانیم با مهلت دادن به مستاجر اجرای ان را 2 ماه به عقب بیندازیم؟ یعنی اگر تا دو ماه بعد خالی نکرد برویم و مامور اجرا بیاوریم یا این دستور منقضی می شود بعد از یک هفته؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دستور تخلیه فوری باشد میتوانید ان را اجرا کنید و در غیر این صورت درخواست خود را پیگیری نکنید تا تخلیه اجرت نشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اقدام نمایید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

بله این امکان وجود دارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله بهتر است درخواست اجرای
دستور تخلیه را نمایید تا توسط
اجرای احکام مهلت داده بشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بهتر است با شورا و اجرای احکام هماهنگ‌ کنید