مشاوره حقوقی رایگان - شورای حل اختلاف دستور تخلیه ملک را داده است.چگونه میتوانم در شرایط کرونا تخلیه ملکم عقب بندازم؟

بنده مستاجر هستم.و در شرایط کرونا حدود یکماه از مهلت اجاره نامه بنده گذشته بود.بنده تمام شارژ ها و اجاره ها را بموقع پرداخت نمودم.صاحبخانه بعد یکماه که ملک را تخلیه ننمودم در شورای حل اختلاف درستور تخلیه داد.متاسفانه در جلسه شورا رییس شورا بنده را مجاب کردند که توافقی ملک را تخلیه نمایم و بنده نیز قبول کردم.در حالیکه در شرایط کرونا صاحبخانه اصلا شرایط تخلیه ملک را نداشتند.قرار تخلیه دوماه بعد جلسه شورا بوده است.بعد دوماه بنده تخلیه ننمودم.و صاحبخانه درخواست اجراییه داده است هم اکنون.وقتی به شورا مراجعه نمودم گفتند که دستور اجرا ده روز و تا اجرا صورت بگیرد بیست روز زمان میبرد.اما بنده نمیخواهم ملک را به این زودی تحویل دهم و میخواهم زمستان پیش رو تخلیه کنم.از طرفی رییس شورا نیز به عبارتی بنفع مالک سر بنده کلاه گذاشتند.سوالی که دارم این است که چطور میتوانم حکم را باطل کنم.؟یا اگر نتوانم چطور میتوانم این موضوع را چند ماه به عقب بندازم؟و ایا اجراییه شورای حل اختلاف میتواند دستور به کلانتری برای تخلیه ملک را بدهد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

براساس مصوبه کرونا در صورتی که مستاجر تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خودرا اثبات کند می تواند تخلیه صادر شود. می توانید به رای شورا اعتراض دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

براساس مصوبه کرونا در صورتی که مستاجر تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خودرا اثبات کند می تواند تخلیه صادر شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق مصوبه ستاد کرونا ، در قرارداد اجاره در موارد استثنائات ، ق ارتداد تمدید نخواهد شد ( اگر موجر خودش مستاجر باشد ، اگر نیاز شخصی موجر اثبات بشود ، در صورت انتقال خانه و تنظیم سند رسمی در دفترخانه ، در صورت ازدواج فرزند ذکور موجر و ثبت نکاح در دفترخانه و ...

شما باید به سرپرست مجتمع قضایی مراجعه نمایید و درخواست تمدید مهلت را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق مصوبه کرونا در صورتی که مستاجر تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات کند می تواند تخلیه صادر شود.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

طبق مصوبه کرونا در صورتیکه مستاجر تخلف کند میتواند تخلیه صادر سود