مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر

با سلام
بنده ملکی رو از مالک آن اجاره کردم بعد از مدت یکماه شخصی دیگر با مامور اجرای احکام اومد درب خونه و بمن اخطار داده تا یکهفته مهلت دارم ساختمان را تخلیه کنم و مدعی شده مالک قبلی ساختمان رو به ایشون فروخته من چطور میتونم از دادگاه وقت بگیرم؟با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما طبق اجاره نامه وقت تخلیه دارید و اگر کسی ادعایی دارد ابتدا باید به اثبات برساند و سپس ککم تخلیه برای شما بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه موجر داخل در قرارداد طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا انتهای زمان اجاره ایشان نمیتوان ادعایی داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست تخلیه نمایید و از آن موجر شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر موجر مال غیر را به شما اجازه داده در این صورت می توانی. از موجر با عنوان اجاره مال غیر شکایت کنید.
و اگر موجر در زمان قرارداد اجاره مالک بوده تا پایان مدت اجاره قرارداد پابرجاست و امکان صدور حکم تخلیه وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قاضی احرای احکام میتواند بنابر اختیارات قانونی تا یک ماه به شما مهلت بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به اجرای احکام
، درخواست مدت برای تخلیه نمایید و میتواند تا یک ماه به شما مهلت بدهد و این مدت ، در پایان مدت به صلاحدید اجرای احکام قابل تمدید است