مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

سلام من از موکلم وکالت نامه کاری دارم یکی از مستاجر های ما 3ماه هست اجاره بها واریز نمیکند قراداد اجارنامه را یکسال تمدید کردیم الان باید چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست الزام به مطالبه وجه و بدوا تامین خواسته نسبت به توقیف اموال ایشون به دادگاه تقدیم کنید. و چنانچه حق فسخ بواسطه عدم پرداخت اجاره بها در اجاره نامه برای مالک قید شده در خواست فسخ و سپس تخلیه نمایید

یک وکیل

سلام" چون وکالتنامه شما کاری (پیگیری امور اداری موکل در ادارات است) و طرح دعوی از جانب موکل در مراجع قضایی به استناد ماده 33 ق.آ.د.م مستلزم حضور وکیل دادگستری از جانب موکل است و وکیل موضوع سند رسمی تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی ، حق دخالت و طرح و دفاع از دعاوی موکل را در مراجع قضایی ندارد از اینرو یا باید موکل شخصاً طرح دعوی نماید یا به توسط وکیل دادگستری . ( ضمن اینکه در طرح سؤال شما معلوم و مشخص نشده بود مورد اجاره مغازه و واحد تجاری است یا واحد مسکونی ؟ و سند اجاره آن عادی است یا رسمی ؟ چونکه اگر اجاره نامه رسمی باشد از طریق اجرای ثبت نیز امکان وصول مطالبات و توقیف اموال مستنکف وجود دارد .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
شما با وکالت کاری نمیتونید شخصا دادخواستی علیه مستاجرین بدهید بلکه اگر در وکالتنامه اختیار استخدام وکیل دادگستری هم برای شما وجود داره از اون طریق میتونید برای موجر وکیل استخدام نمایید که با توجه به مفاد اجاره نامه برای مطالبه وجه یا فسخ و تخلیه حسب مورد از دادگاه یا اجرای ثبت اقدام مینمایند

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.اگر حق توکیل دارید میتوانید به وکیل مراجعه و ایشان پیگیر کارتان باشد.و عدم پرداخت اجاره بها و تخلیه در قرارداد ذکر شده؟اگر چنین عنوانی قید نشده تا پایان قرداد نمیشود کاری کرد فقط مطالبه اجاره بها