مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

کارگر ما اقدام به سرقت کرده. با اعتراف در دادگاه با پول واحدی را رهن کرده . با مراجعه به املاک و تخلیه کارگر پشت قولنامه تمامی پول واگذار به ما شده و قرار شد موجر واحد را اجاره و پول ما را بدهد با گذشت دوماه موجر واحد را اجاره نداده و پول را نمیدهد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سرقت کارگر شما و رهن یا اجاره واحد مسکونی توسط کارگر سارق از آن پول چه ارتباطی با قرارداد اجاره مؤجر با مستأجر پیدا می کند !؟ و مؤجر با اجاره صحیح ملکش را تحت عنوان اجاره به مستأجر ( حال می خواهد سارق باشد و خواه نباشد ) اجاره داده است . سارق چنانچه در دادگاه به سرقت محکوم شود علاوه بر تحمل کیفر مقرر محکوم به رد مال است وگرنه مؤجر با تکلیفی مبنی بر فسخ یا بر هم زدن قرارداد اجاره مواجه نیست مگر در قرارداد اجاره ، حق یکجانبه فسخ قرارداد اجاره برای هر یک از طرفین اعم از مستأجر و مؤجر پیش بینی شده باشد یا با تراضی طرفین قرارداد اقاله شود در غیر اینصورت تا پایان مدت قرارداد ، امکان بازپس گیری قرض الحسنه پرداختی به مؤجر وجود نخواهد داشت و در صورتی که ملک استیجاری تمام رهن نباشد و اجاره بها هم تعیین شده باشد ، پرداخت اجاره بها هم تا موقع تخلیه و تأمین دلیل آن بر عهده مستأجر است .

یک وکیل

سلام چنانچه جای شما و مستاجر در رابطه استیجاری عوض شده و شما قرارداد را فسخ نموده اید و این فسخ در جایی کتبا نوشته شده بهتر است دادخواست مطالبه پول پیش را به طرفیت موجر به دادگاه بدهید. اما اگر فسخ جایی قید نشده شما موظف به پرداخت اجاره بهای ماهیانه می باشید و چنانچه پرداخت نفرمایید از پول پیش شما کسر میشود و و موجر هم در قبال شما مسئولیتی نخواهد داشت

یک وکیل

با سلام به نظر می رسد شما قایم مقام مستاجر شده اید و در نتیجه کلیه حقوق مستاجر به شما منتقل شده است،پس در حال حاضر شما مستاجر هستید و می توانید دادخواست مطالبه ودیعه را علیه موجر مطرح نمایید.

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام.بعد از انتقال آیا حق فسخ قرار داده شده یا نه؟اگر که جواب منفی است قرارداد تا پایان مدت به قوت خود باقی است.در غیر اینصورت مطالبه وجه الرهانه نمایید

یک وکیل

سلام" قابل توجه شما پرسشگر محترم و همکاران محترم مشاوره دهنده " شما بعنوان کارفرمای کارگر سارق ، سمتی در قرارداد اجاره نداشته اید که بخواهید از طرف کارگرتان ( مستأجر ) قرارداد اجاره با مؤجر را با تراضی یکدیگر اقاله کنید و بر هم بزنید ! به نظر می رسد کارگر شما فعلاً به اتهام یا محکومیت به سرقت تعزیری در بازداشت یا زندان بسر برده و شمای کارفرما هم وکالت بلاعزل از ایشان بابت بر هم زدن قرارداد اجاره نداشته باشید . اگر بخواهید بطور قانونی قرارداد اجاره را از طرف کارگرتان و با رضایت مؤجرشان به هم بزنید نیازمند اخذ وکالت رسمی از کارگرتان بدین منظور هستید وگرنه به زیان خود رفتار نموده اید .

کتایون عسکری

کتایون عسکری:

اگر در حال حاضر شما قایم مقام مستاجر سابق هستید و قرارداد اجاره فی مابین شما و موجر اقاله گردیده موجر مکلف به پرداخت مبلغ ودیعه به شما میباشد و در صورت استنکاف طرح دعوای مطالبه وجه ودیعه به موجب قرارداد گردد اما اگر شما صرفا چون کارگرتان سرقت کرده و با ان اقدام به اجاره کرده شما بدون داشتن حق قانونی از طرف مستاجر مانند وکالت جهت تخلیه و اخذ مبلغ ودیعه و.. حق دریافت آن مبلغ ودیعه را ندارید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

در این خصوص چون توافق به صبر شده باید صبر نمایید
در هر حال برای مشاوره بیشتر می توانید با همکارا ن دادراه و یا اینجانب با شمار ذیل تماس حاصل نمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید
با تشکر
بین ساعات 18 الی 20

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.هم نظر جناب گنجی هستم.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
مشخص نفرموده اید ایا قرارداد اقاله یا فسخ شده است؟
قرارداد فی مابین دو شخص دیگر به وقوع پیوسته و اگر خود کارگرتان اقدام به فسخ یا اقله نکرده باشد شما بعنوان ثالث حقی در ان ندارید و در صورتیکه بدون فسخ یا اقاله موجر انرا به ثالث اجاره دهد ایشان نیز مرتکب جرم انتقال منافع غیر گردیده اند
در هر صورت در صورتیکه امضا و تایید کارگر شما مبنی بر فسخ و اقاله در نباشد تخلیه و اجاره به غیر موضوعیت ندارد