مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با عرض سلام
بنده یک واحد آپارتمان رهن کردم به مبلغ 17تومن یک روز بعد از اتمام قراردادم موجر میگوید خانه را واگذار کردم و هیچ مدرکی دال بر اینکه موجر جدید باید رهن من را بدهد ندارد و من در شورای حل اختلاف این را محکوم کردم آیا موجر می تواند درخواست اعسار بدهد آیا من میتوانم قبول نکنم چون غیر از این پول چیزی ندارم که جایی را کرایه کنم. با تشکر

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام معمولا در قراردادهای اجاره تخلیه و تحویل منزل در مقابل تسویه حساب و برگرداندن ودیعه میباشد چنانچه منزل رو تخلیه نکردید و در قرارداد این موضوع اومده از تخلیه و تحویل ملک خودداری کنید در غیر اینصورت اگر صاحبخانه دادخواست اعسار داد میتوانید به وجه فروش منزل که در مدت زمان کمتر از یک سال گذشته دریافت کرده اشاره و تقاضای رد اعسار موجر رو بکنید .

پرسشگر :

با تشکر از جواب شما ولی موجر ادعا می‌کنه خانه رو بابت طلبش داده و پولی دریافت نکرده

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام مجدد باید این موضوع رو اثبات کنه در دادگاه اعسار . شما تخلیه کردید ملک رو .

پرسشگر :

نه من هنوز ساکنم ولی این دو تا شریک هی منو به هم پاس میدن این میگه من واگذار کردم باید اون بدهد اون میگه پول رو به هرکی دادی از اون بگیر

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

شما تا زمان دریافت ودیعه پرداختی در منزل سکونت داشته باشید و پیگیر اجرای رای صادره در شورا باشید.

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بنظربنده تاوقتی پول شمارانقدندهدنمیتواندتخلیه شمارابخواهدحتمادراجاره نامه اشاره شده هرچندفرقی نمیکنداعسارمالک جدیدراهم ازمالک جدیدباعلم اینکه 17م تومان بدهکاراست بنظربنده قابل پذیرش نیست.

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
تخلیه را بعد از اخذ ودیعه انجام دهید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اعسار در این موضوع موضوعی هجو است تا شما پولتان را نگرفته ایید می توانید خانه را خالی نکنید.یاالله