مشاوره حقوقی رایگان - مالک و مستاجر

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان از یک شخصی رهن کردم و سال دوم تمدید کردم
بعد از 6ماه که از سال دوم گذشت یک نفر آمد و ادعا کرد که آپارتمان مال اون هست و گفت با اجازه من ایشون خانه را به شما رهن داده حتی توی محضر هم اقرار کرده و محضری شده
حالا رفته حکم تخلیه من را گرفته من چجوری میتونم تخلیه نکنم
ضمنا من از نفری که خانه را رهن کردم شکایت کردم ولی هنوز پول رهن را به من نداده

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. پس از انقضای مدت اجاره مالک می تواند تقاضای تخلیه نماید و لی قبل از آن نمی تواند. در زمان تخلیه مبلغ رهن را باید مسترد نماید.

پرسشگر :

با سلام دوباره
اینقدر پرونده گنگ هست که توضیح دادن یکم مشکل است
آیا برای حکم تخلیه فرصت دفاع از خود یا اعتراض را دارم
آیا می‌توانند وسایل من رو از خانه بیرون بریزند
اگه تخلیه نکنم چی میشه چون پول رهن من را ندادن هنوز

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برای تخلیه فوری,اجاره نامه تمدیدی باید درحداقل 2برگ تنظیم و2گواه (علاوه برامضاء شما وامضاء نماینده مالک)ذیل آن را امضاء بزنندوتاریخ اجارهتمدیدی بپایان برسد وقبل ازانجام تخلیه مبلغ ودیعه را درسپرده دادگستری واریز کند والا قابل تخلیه فوری نیست.اگر موارد فوق هرکدام رعایت نگردید,به شعبه مربوطه مراجعه واعتراض کتبی رابه قاضی مربوطه تقدیم تا جلوی تخلیه رابگیرد.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام دستور تخلیه فوری که اعتراض نداره ولی قبلش موجر ودیعه رو باید به صندوق سپرده دادگستری تودیع نمایید

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله شما باید از آن شخص شکایت کنید و استرداد رهن و خسارات را مطالبه کنید