مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه و پیامدهای آن

سلام پدر بنده حدود 3 سال پیش تصمیم به مشارکت در ملک کوچکی که داشت گرفت بخشی از ملک خالی بود واسط معامله این قسمت رو برای مدت 3 ماه بدون پول پیش اجاره کرد برای انبار کردن مقداری اثاثیه تا هنگام تخریب ولی متاسفانه معامله جور نشد و مستاجر مربوطه هم ملک را تخلیه نکرد و اجاره بها هم پرداخت نکرد بعد از حدود یکسال پدرم موفق به گرفتن حکم تخلیه در شرایط کرونا شد با ورود نماینده دادستان به ملک متوجه شدیم که طرف دروغ گفته و اثاثیه ی کامل زندگی در آن مکان بود مجددا طی قراردادی مشارکت انجام شد وپدرم مجبور شد اثاثیه را با اجازه ی شورای حل اختلاف به جای دیگری منتقل کند شخص مذکور هم که کلا گم وگور شده بود وجواب تلفن وپیامک را نمیداد و اسباب غصه وناراحتی پدرم رافراهم کرده بود پدرم وکیل گرفت تا کار را دنبال کند حدود دوهفته ی پیش پدرم به رحمت خدا رفت و صاحب اثاثیه تازه پیدایش شد . حالا تکلیف ما وارثین برای احقاق حق پدرم چیست؟

پاسخ ها :

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام قانونا شما به عنوان وراث میتونین به قائم مقامی پدرتان اقداماتی که لازم است انجام بدین

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام یا باید لاشه چک را به بانک بدهید یا به میزان مبلغ چک در حساب مسدود نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بلافاصله درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و موضوع شکایت را پیگیری نمایید و بعد تکلیف قرارداد مشارکت را مشخص کنید و