مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه زمین

سلام
یه بنده خدا هزار متر زمین در سال 88مینویسه میده به پسر خواهر خود که با دست خط خود نوشته و گفته وجه آن تحویل گردید و شاهدی امضا نکرده فقط خریدار و فروشنده الان در سال 1400 اومده اظهارنامه داده گفته که قولنامه صوری بوده میخواستم ببینم چکار میشه کرد برا اثبات که صوری نیس ... در ضمن ثمن معامله که در سال 88 در قولنامه نوشته شده بیشتر از ارزش زمین بوده ....

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این قولنامه بین شما و فروشنده اعتبار دارد و اگر ایشان چنین ادعایی دارد باید با دلایل محکمه پسند ثابت کند و معمولا ادعای ایشان پذیرفته نمیشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

این قولنامه بین شما و فروشنده اعتبار دارد و اگر ایشان چنین ادعایی دارد باید با دلایل محکمه پسند ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قولنامه بین شما و فروشنده اعتبار دارد و اگر ایشان چنین ادعایی دارد باید با دلایل محکمه پسند ثابت کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

این قولنامه بین شما و فروشنده اعتبار دارد و اگر ایشان چنین ادعایی دارد باید با دلایل محکمه پسند ثابت کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این قولنامه بین شما و فروشنده اعتبار دارد و اگر ایشان چنین ادعایی دارد باید با دلایل محکمه پسند ثابت کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

این قولنامه بین شما و فرکشنده اعتیار دارد و در صورتیکه چنین ادعایی دارد با دلایل محکمه پسند ثابت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قولنامه بین شما و فروشنده اعتبار دارد و اگر ایشان چنین ادعایی دارد باید با دلایل محکمه پسند ثابت کند

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

کسی که ادعایی داره باید ثابت کنه قولنامه بین طرفین اعتبار داره

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتیکه طرف معامله ادعای صوری بودن معامله را دارد باید با دلایل قانونی در مرجع قضایی ثابت کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدعی باید ادعای خود را ثابت کند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

در مقام دفاع، رد و بدل شدن وجه و تصرفات بعدی خریدار را ثابت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ نیاز به بررسی جزئیات است