مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی بدون تاریخ

سلام و عرض خسته نباشید
بنده زمینی را که به صورت پشت قولنامه و بدون تاریخ به صورت صوری به فردی فروختم به قرار آنکه چند روز بعد قولنامه رسمی بنویسیم و باقی پول را کامل دریافت کنم حال آن شخص ادعای کل زمین را دارد و می‌گوید زمین را تمام و کمال خریده است. آیا می‌توان با استناد به اینکه قولنامه دستی بدون تاریخ است آنرا باطل کرد؟!

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . اگر صوری بودن معامله را ثابت کنید می توانید آن را باطل کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مستندات و مدارک شما بررسی گردد تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مستندات باید بررسی شود اما در صورت اثبات صوری بودن معامله غیر نافذ است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر صوری بودن معامله را اثبات نماید معامله باطل میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر نسبت به اثبات صوری بودن اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .صوری بودن معامله را اثبات نماییدبله