مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
حدود 10 ماه قبل بهمراه همسرم جهت دیدار خانواده ش به خانه پدرش رفتیم که در زمان بازگشت حاضر به برگشتن به خانه مشترکمان نشد و تاکنون نیز مراجعه نکرده ولی در شورای حل اختلاف شکایت کرده و عنوان داشته که من او را از خانه بیرون انداخته و نفقه 10 ماه گذشته را مطالبه نموده و در مقابل من نیز اظهارنامه تمکین برای او فرستاده که اعتنایی ننموده.
با توجه به اینکه جهیزیه همسرم مهیا نبوده حدود 2 سال می‌باشد که به درخواست همسرم و خانواده ش ،ما در خانه پدرم بصورت مشترک سکونت داریم و هیچوقت نخواسته که مستقل زندگی کنیم
1. حال اینکه این موضوع بین خانواده من و خانواده همسرم بوده و شخص دیگری مطلع نبوده میتوان از آنها به عنوان شاهد استفاده نمود.
2.ایا داماد و عروس خانواده می‌توانند در دادگاه شهادت بدهند
3.احضاریه جهت حضور در شورا حل اختلاف برایم ارسال شده.ایا میباست در جلسه اول شهود را به شورا ببرم و میباست ضامن کارمند جهت ضمانت در شورا همراهم باشد
4.با توجه به اینکه شورا در شهر دیگری است میتوان درخواست نیابت به شهر محل سکونتم جهت گرفتن شهادت شهود نمود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ضامن لازم نیست.
به شهر شما نیابت نمی دهند.
اگر شهودی دارید همون جلسه اول حاضر کنید.
شما باید با ارائه اجاره نامه یا قولنامه دادخواست تمکین بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله / بله شاهد خود را معرفی نمایید ولی ضامن لازم نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله شاهد خود را معرفی نمایید ولی ضامن لازم نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله / بله شاهد خود را معرفی نمایید ولی ضامن لازم نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی دارید حاضر کنید اگر نسبتی با شما داشته باشند نظرشان به عنوان مطلع استماع خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شهود را جلسه اول حاضر کنید نیابت هم داده نمیشودضامن لازم نیست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. شهود را در جلسه اول با خود ببرید. ضمن اینکه برای رسیدگی ب درخواست عدم تمکین شما ملزم میشوید ک خانه ای با لوازم مناسب تهیه کنید.. به شهر شما نیابت داده نخواهد شد و شهادت هر فردی قابل قبول خواتد بود.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله شاهد خود را معرفی کنید اما ضامن نیاز نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شهادت افرادی که فرمودید مورد قبول است .
باید منزل مستقل تهیه کنید . در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شهود خود را معرفی کنید و ضامن لازم نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شاهد خود را معرفی کنید اما ضامن نیاز نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بله / بله شاهد خود را معرفی نمایید ولی ضامن لازم نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شاهد خود را معرفی نمایید ولی ضامن لازم نیست