مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار بعد از استعفا در حین بارداری

بنده به مدت 53 ماه با یک خبرگزاری همکاری کرده‌ام که 15 ماه آن به‌صورت شب‌کاری از ساعت 23 شب تا هشت صبح به‌صورت دائم بوده است.
با توجه به تأهل این‌جانب و شرایط خاص زندگی شخصی برای اقدام به بارداری در هفتم مردادماه 1400 در نامه‌ای به مدیر بخش مربوطه درخواست تغییر وضعیت کاری از شیفت شب به روز را داده و برای ارائه مستندات پزشکی خود نیز اعلام آمادگی کردم.
اما متأسفانه در تاریخ 11 مردادماه به‌صورت شفاهی به بنده اعلام شد که امکان انتقال به شیفت روز وجود ندارد و باید به دنبال محل دیگری برای کار باشم؛ بااین‌وجود به دلیل نیاز به این شغل درخواست خود را به صورت شفاهی پس گرفته و خواستار ادامه همکاری در همان شیفت شب شدم اما به‌رغم این تقاضا، نامه پایان همکاری این‌جانب در تاریخ هفتم شهریورماه با تفسیر شخصی و عنوان «استعفا» به وزارت کار ارسال و با بنده قطع همکاری شد.
این در حالی است که در زمان ارسال نامه یادشده، این‌جانب باردار بوده و به دلیل عدم آگاهی به قوانین کار مبنی بر تسهیلات ایجادشده برای زنان باردار و ممنوعیت اخراج آن‌ها و همچنین حتی اگر بعد از استعفا تا 15 روز امکان پس گرفتن درخواست استعفا امکانپذیر است پیگیری در این زمینه انجام ندادم. همچنین قرارداد بنده هم تا اخر شهریور بوده و درنامه محل کارم به وزارت کار که برای من استعفا رد کردن همان تاریخ اخر شهریور را لحاظ کردن. ممنونم
آیا امکان داره وزارت کار به نفع بنده رای بده و من سرکار برگردم

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه به اینکه شما درخواست تغییر وضعیت داشته اید نه قطع همکاری لذا بدون دلیل امکان اخراج نیست ودر صورت صدور رای می‌توانید تجدید نظر کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر در یا حقوقی نیاز به بررسی اسناد می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید تقاضای تجدیدنظر داشته باشید