مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید زمین

سلام، ملکی را سال 94خریداری کردم و تمام ورثه آن را به من فروختند، و الان نصف زمین بنده تحت تصرف دختر عموی فروشنده هاست، من هم سند دارم هم مبایعه نامه و تحقیقات محلی سال94، همسایه همجوار و یکی از فروشنده ها که اول برای من امضا کردند سال 99در یک استشهادیه محلی برای متصرف زمین من امضا کردند، که زمین متعلق به اوست، اکنون که من هم استشهادیه محلی و سند آن زمین را دارم نتیجه چه خواهد بود؟ شکایت حقوقی خلع ید کردم، ممنون اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتیکه سند دارید خلع ید را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند داشته باشید با خلع ید نتیجه می گیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر سند داشته باشید با خلع ید نتیجه می گیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قاعده فقهی الدلیلان اذا تعارضا تساقطا یعنی : اگر دو دليل با هم معارض بودند هر دو از درجه اعتبار ساقطند. پس هر دو استشهادیه مدرک مثبت محسوب نمی شوند اگر دلیل دیگری مخالف مبایعه نامه شما موجود نباشد مبایعه نامه ملاک صدور رای باید قرار بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سند مالکیت به نام شما باشد حکم خلع ید صادر خواهد شد ولی

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

دادخواست خلع ید( البته نیازمند وکیل)

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

نیاز به بررسی مدارک شما داره اگه سند رسمی دارید با طرح شکایت کیفری تصرف عدوانی میتونستید زودتر به نتیجه برسید

صادق ممبنی

جناب آقای صادق ممبنی :

در مرحله اول دستور موقت بر عدم انتقال زمین درخواست بدید و با سندی و بیع نامه ای که در اختیار دارید حتما به نتیجه می رسید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام چنانچه سند مالکیت دارید می‌توانید دعوای خلع ید مطرح نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که سند رسمی دارید بادادخواست خلع ید به نتیجه میرسید.درغیراینصورت باید دادخواست اثبات مالکیت وخلع ید باهم بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد رسمی می توانید نسبت به خلع ید اقدام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام اگر سند داشته باشید با خلع ید نتیجه می گیرید