مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای خلع ید

با سلام
وقتتون بخیر
پدر بنده یک مجتمع تفریحی دارند که زمین آن متعلق به منابع طبیعی است، سی سال پیش با سهمیه جانبازی برادرم این زمین را از منابع طبیعی اجاره کردند. قرارداد هر چند سال یکبار تمدید شده است. قرارداد اجاره منابع طبیعی به اسم برادرم منعقد شد. ولی تمام هزینه های ساخت و ساز و ترانس برق و ... را پدرم انجام دادند. مدیریت و نگهداری مجتمع در طول این سی سال با پدرم بوده.حتی برادرم در طول این سی سال یک هفته هم انجا حضور نداشته و افراد بومی منطقه میتوانند شهادت دهند پدرم تمام این سالها آنجا را مدیریت کرده و کلی هزینه انجا انجام داده اند. در حدود 25 سال پیش برادرم طبق یک فروشنامه ای در قبال گرفتن مبلغی، عرصه و اعیان را به پدرم واگذار کردند. حتی در فروشنامه قید کردند سازمانهای ذیربط را راضی میکنند قرارداد اجاره بعدی به نام پدرم منعقد شود که این کار را نکردند. چند سال بعد برادرم وکالت تام الاختیار بلاعزل هم به پدرم دادند برای مجتمع برای کارهای اداری که حتی در متن آن حق انتقال و فروش هم آمده است. حالا برادرم مدعی شده و طرح دعوا کرده و تقاضای خلع ید پدرم از مجتمع تفریحی را دارد. ایا پدرم شانسی در این دعوای حقوقی دارد؟ پدرم باید چه کار کنند که در این پرونده موفق شوند؟
ممنونم بابت راهنماییتان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان با ارائه وکالت‌نامه و سایر مدارک در دادگاه دفاعیاتشو مطرح کنه.
دادگاه با توجه به محتویات پرونده و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد اصولاً می‌بایست مدارک و مستندات ادله طرفین مشخص باشد تا بتوان آن را بررسی نمود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتواند دفاع کند و حق خود را اثبات کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله نتیجه امکان دارد به نفع پدر شما تمام شود فلذا توصیه بر تنظیم لایحه دفاعیه هوشمندانه است و در آن به وکالتنامه نیز اشاره شود.