مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت و خلع ید

زمین ارثی پدرم که بنام پدربزرگم می باشد در روستایی حدود 1هکتاره که در سال 45 در اجرای ثبتی قرار گرفته ولی تحدید حدود نشده و بدون معترض سپری شده و والدینم فوت کردن و این گواهی در اسناد موجوده ولی تحت تصرف کسیه وکیل گرفتم و با توجه به هیات کارشناسی و گواهی ثبتی برای اثبات مالکیت و خلع ید اقدام کردم و در دادگاه بدوی رای اوردم کار به دادگاه تجدیدنظر رسیده ولی اونجا رای را تایید نکرد گفتن باید سند بگیرید و در دفتر املاک ثبت بشه خوب جنگ ما همه سر سند گرفتنه که باید خلع ید میگرفتم ولی دادگاه تجدیدنظر قبول نکرده و عدم استماع زده و رای را قطعی اعلام کرده سوالم اینکه پس با توجه به گواهی ثبت موجود در املاک من چگونه اثبات مالکیت کنم دیگه چه مدرک محکمتری میخاد و ایا اینکه میتونم به دیوان عدالت کشوری برای رای تجدیدنظر شکایت کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا مسیر حقوقی شما اشتباه بوده چرا که تقاضای خلع ید نیاز به مالکیت است وصرف ارائه اظهارنامه ثبت در اداره ثبت دلیل بر مالکیت نیست
ثانیابا قطعیت رای محلی بر اعتراض نبوده وپرونده قابل طرح در دیوان عالی کشورنمی باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جهت مطالب تخصصی مشاوره تلفنی بگیرید تا یه درستی راهنمایی شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
روند اخذ سند را از طریق ثبت پیگیری نمایید
رفع تصرف مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول باید دادخواست اثبات مالکیت بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای صدور سند مالکیت ، ابتدا باید زمین تهدید حدود ، شده باشد
تا مالکیت شما مشخص بشود
گواهی ثبت بدون تهدید حدود و بدون تصرف ملک توسط مدعی ، دلیل مالکیت محسوب نمیشود مگر ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اول باید دادخواست اثبات مالکیت بدهید.