مشاوره حقوقی رایگان - زمین زراعی مشاع

یک زمین زراعی 400 جریب بین 7 نفر بصورت مشاعی که من 100 جریب از آن را مالکم و سند دفترچه ای دارم ،حدود 40 سال است که من نبوده ام و سایر شرکاء بدون توافق و حضور من اقدام به تقسیم نامه کرده و در حال حاضر جای بد زمین را به من اختصاص داده اند ، آیا من میتوانم اعتراض به تقسیم نامه بیاورم و دادخواست خلع ید بدهم ؟
بقیه شرکاء نیز دارای سند هستند ضمنا سایر شرکاء روی سهم خودشان چاه حفر کرده و برق کشیدند و در این مدت 40 سال کشاورزی و دامپروری کردند

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله امکان ابطال تقسیم نامه وجود دارد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تقسیم نامه در صورتی معتبر است که تمامی شرکا انرا بپذیرند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود صورتی معتبر است که تمامی شرکا انرا بپذیرند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تقسیم نامه در صورتی معتبر است که تمامی شرکا انرا بپذیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تقسیم نامه در صورتی معتبر است که تمامی شرکا انرا بپذیرند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی معتبر است که تمام شرکا انرا بپدیرد