مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه

زمینی را به صورت قولنامه ای به برادرمان فروختیم مبلغی در قولنامه نوشتند که تمام کمال پول را پرداخت کردندما هم هیچ گونه اعتراضی نداریم آن هم بدون شاهد.در اصل هیچ وجهی رد وبدل نشد فقط گفتند هروقت بخواهید پول را پرداخت خواهیم .حال آیا میشود قولنامه را به نپرداختن ثمن یا صوری بودن معامله در خواست فسخ قولنامه را بکنیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید شرایط مبایعه نامه شما بررسی شود

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام ایه اول سوره مومنون ، انسانها را به پایبندی به عقودشان دعوت میکند.شما طبق ماده10 قانون مدنی، یک قراردادی تنظیم کردید و بایستی پایبند باشید، اگر وجه معامله را نگرفته اید صرفا میتوانید تقاضای پرداخت وجه معامله را کنید که انهم بسختی اثبات میشود چون شما، اقرار کتبی کردید که دریافت کرده ام ولی راهکار حقوقی دارد و میتوانید مطالبه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فسخ خیر ولی می توانید با شهادت شهود مطالبه ثمن را نماید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید با شهادت شهود مطالبه ثمن را نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معامله صوری در صورت اثبات قابل ابطال است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله البته باید مفاد مبایعه نامه بررسی گردد تا