مشاوره حقوقی رایگان - بردن آبروی من و خانواده ام توسط اراذل

باسلام من بعداز 6ماه تازه فهمیدم که یکی از اراذل اوباش پسر منو با چندنفر بردن کتک زدن و همه چیزش رو گرفتن تهدید کردن به کسی نگو بعد ش ش ماه رفتم گفتم‌ چرا اینو زدین اقا الان زندگی رو برا ما حرام کردن آسایش رو از من و خانواده ام گرفتن ابرو برا ما نزاشتن هرکجا میرم همه طرف اونا پاسگاه دوستاش پول وزارتی دارن از ترس کسی بمن شهادت هم نمیدن نمیدانم چکنم لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در خصوص تهدید و مزاحمت شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در خصوص تهدید و مزاحمت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید در خصوص تهدید و مزاحمت شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از بابت تهدید مزاحمت به وجود آمده می توانید شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در خصوص تهدید و مزاحمت شکایت کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بابت تهدید ومزاحمت شکایت کنید. چنانچه شاهد نمی آید می توانید از مزاحمت های آنها فیلم و عکس بگیرید یا صدا ضبط کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دراین فضاقابل بررسی نیست.به وکیل مراجعه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید نسبت به تهدید و مزاحمت شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا شکایت خود را مطرح نمایید و به دادستان مراجعه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر شکایت کرده اید و شهود حاضر به ادای شهادت نمی باشند از شعبه مربوطه درخواست تحقیقات محلی نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دادستان موضوع را پیگیری نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. در خصوص ضرب وحرح در گذشته در صورتی که پسرتان میتواند خودشان ساکی باشند و شکایت کنند. ضمنا جهت مزاحمت های ایشان شکایت تهدید و توهین و مزاحمت مطرح کنید.شما شهود خود را معرفی کنید تا دادسرا ایشان را احضار کند.و از مزاحمت ایشان فیلم تهیه کنید.