مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شخصی بدون حضور مامور ایا ادم ربایی میشود و اگر نیست چه جرمی هست؟

با سلام
شخصی را بدون حضور مامور گرفته و با زور و دعوا و از ناحیه شهرداری به ناحیه دیگر مثلا از منطقه 7 به منطقه 20 انتقال داده شده و به کلانتری ان منطقه برده اند توجه داشته باشید بدون حضور مامور بوده ایا این جرم هست هر چند حکم جلب داشته باشند ؟
و اگر جرم هست عنوان ادم ربایی دارد و اگر ندارد عنوان و مرجع رسیدگی چگونه میباشد
تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعلت فقد سونیت جرم نیست خاصه انکه حکم جلب وی را نیز داشته اند ولی اگر مورد بی احترامی وتوهین قرار گرفته میتواتد ازاین حیث شکایت نماید