مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اتهام آدم ربایی

در سال 92 براساس شکایتی اول مبنی بر رابطه نامشروع بعد چهارمله تغییر شکایت به آدم ربایی پرونده تشکیل شد در سال 1400 برج سه بدون وجود شاهد یا علل جرم فقط براساس اینکه خانم سوار ماشین ماشد پدر تهران پیاده شد و اینکه گزارشات پلیس مبنی بر هماهنگی خانم با شخص در تهران و اینکه در مقصد پیدا شده با یک افغانی فرار کرده و دوبار از کشور بصورت غیر قانونی خارج شد و بعد دوسال به کشور بازگشته و در فاصله هشت سال دادگاه رسیدگی انجام نداد و خانواده دختر آور را از فرزندش جدا کرده و در خانه محبوس کردن در نهایت در سال 99 برج 11 فوت شد دادگاه کیفری یک به پنج سال زندان رای داد و در اعتراض دادگاه تجدید نظر به دوسال راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.