مشاوره حقوقی رایگان - اتهام آدم ربایی

سلام من و دوستم،رفیق دوستم رو سوار ماشین کردیم با رضایت خودش ، گرم صحبت شدیم تا این که رفیق دوستم که سوار ماشین شد با دوست من جر و بحث کرده بودند قبلا . این ها تو خیابون داخل ماشین هم دیگر رو دیدن و من ماشین رو نگه داشتم و اینا دعواشون شد الانم شکایت داده هم از دست من هم از دست دوست من که دعواشون شده،که فکر میکند ما اونو ربوده ایم،آیا دستش به جایی بنده توروخدا جواب بدهید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هرادعایی باید مستند باشد لذاباردلیل برعهده شاکی است که چطور این موضوع را ثابت کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی در اینجا می‌بایست مدعی بتواند ادعای خود را اثبات کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما قبلا پاسخ داده شده است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر با فریب سوارش کردید در مظان اتهام قرار می گیرید ولی باید صحنه کامل ترسیم و قبل و بعد آن تشریح شود تا نظرم را بگویم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شامی به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و صرف ادعا نتیجه ای نخواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطلقأ جرم آدم ربایی نیست
برای تحقق جرم آدم ربایی شرایط خاصی لازم است
شما باید لایحه تخصصی دقیق تنطیم و ارائه نمایید
شما می توانید به وکیل مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر کس شکایت کرده باید بتواند آنرا اثبات کند

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
باید ادعای خود را اثبات کند.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بستگی به دلایل شاکی دارد .
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف ادعا کافی نیست باید دلیلی برای اثبات آن ارائه دهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف ادعا به جرم آدم‌ربایی مکفی نیست و شاکی بایستی ادله و دلایل محکمه‌پسند به دادگاه ارائه دهد.