مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت برگشت چک بعد از 11 سال

سلام بنده یک فقره چک و یه مقدار هم پول نقد به یه وکیلی بابت حق الوکاله در سال 89 داده بودم به دلایلی قراردادمان فسخ شد و مبلغ پس گرفته شد و آقای وکیل به خاطر اینکه قراردادمان فسخ شد و مشکلاتی هم که برام اون مقطع زمان پیش اومده بود یادم رفت چک رو از وکیل پس بگیرم ، حالا بعد از 11 سال متوجه شدم چک توسط شخص ثالث برگشت خورده و شکایت مطالبه وجه همراه با تاخیر تادیه دادن و محکوم به پرداخت شده ام .
بنده هم از وکیل و آن شخص ثالث شکایت خیانت در امانت کردم و در دادسرا با کارشناسی و .... خیانت در امانت کردن وکیل محرز شد و باز پرس قرار موقوفی تعقیب صادر کرده به دلیل مرور زمان ، چکار میتونم بکنم تا چک پرداخت نشه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید نسبت به رای صادره اعتراض کنید و با توجه به اینکه چک از طریق مجرمانه تحصیل گردیده است دفاع مناسبی در این خصوص داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست استرداد لاشه چک را از دادگاه حقوقی بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست استرداد لاشه چک را از دادگاه حقوقی بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست حقوقی بدهید تا رسیدگی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با استناد به رای دادگاه کیفری ، دادخواست اعاده دادرسی
را نسبت به حکم قطعی
مطرح نمایید و درخواست ابطال ورقه چک را نمایید