مشاوره حقوقی رایگان - میزان وثیقه

باسلام، ما یه چک امانت دست ی نفر داشتیم که خیانت در امانت کرده و چک رو برگ کرده و الان ی سند کارشناسی کردیم و گذاشتیم، الان نمیدونم چه مشکل یا اشتباهی پیش اومده که دادگاه سند رو فک کرده بابت بدهکاری چک گذاشتیمه و الان میخاد خونه ها رو بزاره مزایده واسه فروش. چکار باید کنیم؟ممنون

پاسخ ها :

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام هرچند توضیحات کافی نیست اگر رای به ضرر شما صادر نشده باشه که نمیتونن به مزایده بزارن

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

احتمالا اشتباهی نشده محکوم به پرداخت شدید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وجه چک و سایر هزینه را پرداخت نمایید تا از مزایده جلوگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وجه چک و سایر هزینه را پرداخت نمایید تا از مزایده جلوگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با پرداخت مبالغ می توانید جلوی مزایده را بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید مبالغ آن را پرداخت نمایید تا از انجام مزایده جلوگیری گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چک و سایر هزینه را پرداخت نمایید تا از مزایده جلوگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با پرداخت محکوم به از مزایده پیشگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام وجه چک و سایر هزینه را پرداخت نمایید تا از مزایده جلوگیری کنید