مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بازداشت سند

سلام. من دو سال پیش به خاطر مواد مخدر به چهار سال زندان و دو نیم میلیون تومان جریمه محکوم شدم. بعد از کشیدن چهار ماه از حبسم اعتراض دادم به تجدیدنظر در جواب به یه سال تعلیقی محکوم شدم. و چیزی در مورد جریمه در حکم نوشته نشده بود. حالا من میتونم سندم را ازاد کنم. یا باید جریمه را پرداخت کنم. بعد سندم را بخام. همون
طورکه گفتم چهار ماه حبس کشیدن

پاسخ ها :

مهرزاد سلطانی

جناب آقای مهرزاد سلطانی :

سلام. اگر در حکم تعلیق به جزای نقدی اشاره شده بله و در غیر این صورت باید جزای نقدی پرداخت یا تکلیف آن روشن گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما به جزای نقدی محکوم نشده اید و جریمه ندارید . و درخواست آزادی وثیقه را به. اجرا احکام بدهید

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر اجرای احکام و زندان بدون اینکه در مورد جریمه شما اقدامی انجام دهد ،شما را آزاد کرده است ، حاکی از این است که جزای نقدی در حکم جدید شما منظور نشده است و میتوانید نسبت به آزادسازی وثیقه اقدام نمایید.
موفق باشید.