مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی مالی

بنده‌ محکوم به پرداخت یکجا خواسته شاکی شده ام و باید ده روزه مال معرفی کنم و ترتیب پرداخت بدم ندارم چی میشه جلب و زندان داره یا‌ اعتراض بزنم و تجدیدنظر بدم یا با سند منگوله دار خودم مهلت میشه بگیرم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا اگر درخواست ماده 3 شود حبس خواهیدشد مگر عسر شما ثابت شود

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر حکم قطعی شده دیگر نمی توانید تجدید نظر خواهی کنید.............. باید دادخواست اعسار بدهید.......... تا تشکیل و قطعی شدن حکم اعسار هم بهتر است در دسترس ایشان نباشید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید وگرنه جلب میشوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی ان هم با شرایطی امکان پذیر است

چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و....