مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس

سلام. بنده به دلیل جعل به دو تا سه سال زندان محکوم شدم. به دلیل رای غیابی و اعتراض دوباره پرونده به دادگاه بدوی برگشت داده شد و در آن دادگاه به دو سال تعلیق محکوم شدم. ولی بعد از دو ماه دوباره ابلاغیه ای مبنی به حضور در دادگاه جهت اجرای حکم تعلیق برایم ارسال شده است. سوالم این است که چرا دوباره باید برم دادگاه. مگر همان حکم صادره قطعی نیست؟
در ضمن در روز اول برای من قرار وثیقه ( سند خانه ) گذاشتم. سوال دوم این است که بنده کی میتوانم سند خانه را از حالت بازداشتی آزاد کنم؟
خیلی ممنون میشم پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

باید برید اجرای احکام کیفری اجرای حکم تعلیق صورت جلسه بشه
پس اتمام دوره تعلیق رفع بازداشت میشه

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

حکم تعلیق شده و برای اجرا به شعبه باید مراجعه و در ادامه از وثیقه رفع اثر بشه

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

ممکن است مرحله تجدیدنظر باشد