مشاوره حقوقی رایگان - مجازات فروش خانه ای که سند آن در وثیقه بانک و دادگاه است

سلام وقت بخیر مجازات فروش سند خانه ای که ابتدا در رهن بانک بخاطر برداشت وام و وثیقه کردن زندان چیست ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

چنانچه با علم واطلاع بوده باشد در حکم کلاهبرداری میشه

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
محاکم رویه واحدی ندارند در این خصوص برخی آن را کلاهبرداری و برخی تبانی برای بردن مال غیر و برخی فروش مال غیر و برخی تحصیل مال از طریق نامشروع و برخی آن را جرم تلقی نمی‌کنند با این استدلال که در رهن قرار دادن مال موجب خروج مالکیت راهن نیست و..
از نظر حقوقی هم مباحث و چالش های مربوط به خود را دارد.