مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
من یه چک به مبلغ 40 میلیون به شخصی دادم و رسید گرفتم بابت کاری که برای من انجام بدهد . چک را دور بعد از تاریخ پول را ب حساب شخص واریز کردم و چک هم در وجه حامل بود. گفت چک را پیدا نمیکنم. ولی چک را به شخص دیگری داده و برگشت کرده و شکایت کرده بعد از یک سال. الان من رسید پولی ک ب حساب شخص زدم را هم دارم . من محکوم هستم و یا خیر . اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات خیانت در امانت می توانید لاشه چک را استرداد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما مبلغ چک را پرداخت کرده اید باید هم دادخواست استرداد لاشه چک را به علت امانی بودن و واریز مبلغ چک مطرح نمایید و هم شکایت کیفری خیانت در امانت را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان دادخواست استرداد لاشه چکها را تقدیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست استرداد لاشه چکها را تقدیم نمایید