مشاوره حقوقی رایگان - معامله ربوی با چک غیر

با سلام.من چند روز پیش سوال پرسیدم در مورد خیانت در امانت. امروز متوجه شدم کسی که بابت چک های من به خیانت در امانت محکوم شده. چک های منو رو برده و برای معاملات ربوی استفاده کرده و متاسفانه دادگاه کیفری جهت رسیدگی 6ماه دیگه وقت داده .من چیکار کنم؟؟؟طرف میگه دادگاه افتاده 6ماه دیگه فعلا برو جوابگو چکات باش؟؟؟ راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به رای نحکونیت استناد کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دادگاه حقوقی تقاضای اناطه کنید

حميدرضا  موحد رضائي

حميدرضا موحد رضائي :

استان :

حکم کیفری صادره از دادگاه را با لایحه تحویل دادگاه کیفری بدهید ضمنا گواهی طرح دعوی را از دادگاه رسیدگی کننده اخذ و به بانک ارائه دهید و درخواست مسدودی حساب بدلیل شکایت را تحویل بانک بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست استرداد لاشه چک و
ابطال اوراق چک را به طرفیت دارنده چک مطرح نمایید و به رای دادگاه کیفری استناد نمایید و سپس. ..

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

دادخواست استرداد لاشه چک را مطرح نمایید ضمن اینکه بایستی رای دادگاه صادر گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در حکم محکومیت خیانت در امانت شماره چک ها قید شده است ، در اجرای احکام پیگیری اجرای حکم را کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام سوال جنابعالی مبهم است لیکن ظاهراً باید به رای صادره استناد نماید

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

باسلام
اولا طبق قانون تجارت شخص ثالث دارنده باحسن نیت میباشد و شما در قبال شخص ثالث باید مبلغ چک رو پرداخت کنید .
دوما شما میتوانید علیه شخص اول که خیانت امانت کرده دادخواست مطالبه خسارت بدهی .
ثالثا شما جهت دفاع از خودت اون رای جلب به دادرسی شخص اول رو جهت دفاع از خود روی پرونده چک اگر ثالث چک شما رو فرم زد و گواهی عدم پرداخت گرفت و دادخواست علیه شما داد قرار بده هر چند به نظر من تاثیری روی این پرونده ندارد و شما در قبال صدور چک مسول میباشید ولی میتوانی خسارتت رو از شخص خاین بگیری

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

هر زمان دادخواست مطالبه وجه چک بهتون ابلاغ شد پرینت شکایت کیفری خیانت در امانت رو به اون شعبه اراییه کنید تا قرار اناطه یا توقف رسیدگی بدن .در عمل دعوی مطالبه وجه چک متوقف میمونه تا تکلیف شکایت شما روشن بشه