مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در چک ضمانت

سلام من با شرکتی در یزد برای خرید کاشی قراردادی بستم درسال 1395 و مبلغ50میلیون چک ضمانت پرداخت کردم و بابت خریدهام هم چکهای فاکتور رو تمام و کمال پرداخت کردم که 16 میلیون انها برگشت خورد شرکت مذکور چک ها رو خرج کرده بود و چک ضمانت ب اجرا گذاشت ب مبلغ 25میلیون و دادگاه چون ب من دور بود نرفتم و محکوم شدم چندین بار مراجعه کردیم برای تسویه و از انجا ک چکها دست خودش نبود طفره میرفت همان زمانی ک چک ضمانت برگشت زد 10میلیونم مسدود کرد و برداشت نکرد الان ایا من میتوانم شکایت کنم ؟چون من سال بعدش 10میلیون چک روز دادم بهش بابت حساب و گفتم مابقی از حسابی ک مسدود کردی بردار ولی اقدام ب برداشت نکرده و الان درخواست 50میلیونی داره و چندین سال حسابهام مسدود کرده و من از زندگی ساقط کرده ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می توانید شکایت کنید اما باید دلایل محکمی راارایه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای راهنمایی نیاز به توضیحات بیشتری هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزئیات موضوع مشخص گردد تا پاسخ صریح داده شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.