مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تا بعد از مرگ

سلام میخواستم بدونم قانونی هست که من اگر از شخصی زمینی را به صورت وکالتی خرید کنم اگر فرد فوت شود بتوانم باز به نام خود بزنم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می توانید به دفاتر اسناد رسمی مراجعه و سند وصایت تنظیم نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر وکالت با فوت باطل می شود با همان وکالت‌نامه قرارداد عادی تنظیم کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در کنار وکالتنامه مبایعه نامه نیز تنظیم نموده اید تحت شرایطی میتوانید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

وکالت با فوت باطل میشود. بهتر است به صورت رسمی قرار داد تنظیم نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر.عقد وکالت پس ازمرگ وکیل یاموکل ازبین میرود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر همراه با
وکالت نامه ، مبایعه نامه هم تنظیم کرده باشید ، بعد از فوت ، ابتدا باید مبایعه نامه را اثبات نمایید و سپس سند را انتقال بدهید یا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وکالت باطل می گردد چنانچه مبایعنامه دارید باید به طرفیت ورثه الزام به تنظیم سند بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکالت با فوت باطل می شود .