مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام

سلام. بنده وکالت تام به پدرم دادم حالا پدرم وکالت به برادرم میدهد ایا برادر میتونه از وکالتی که به پدر دادم همه اموال را به نام خوش ثبت کنه در صورتی که پدر حالت الزایمر داشته برادر از این موضوع سو استفاده کرده چطوری میتونم اقدام کنم و سهم خودم رو بگیرم پدرو مادر فوت شدن

پاسخ ها :

علیرضا طباطبائی رئیسی

جناب آقای علیرضا طباطبائی رئیسی :

سلام، اولا وقتی وکالت از نوع تام باشد امکان انتقال اموال بنام خود وجود ندارد مگر امکان انتقال به خود فید شود ثانیا بله به شرط اثبات و صدور حکم محوریت ممکن است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به رویت مفاد وکالتنامه و حدوود اختیارات اعطایی.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر پدرشما الزایمر ودچار فراموشی است محجور تلقی وباید از تاریخ وکالت که داده حجر اورا ثابت کنید چنانچه ثابت کنید وکالتنامه باطل است متاسفانه چون فوت شده اند حجر اورا بخواهید ثابت کنید راه سختی را دارید بهتراست وکیل بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
با فوت ، وکالتنامه باطل میشود

شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید
و

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شخص آلزایمری مهجور بوده و اقدامات حقوقی ایشان باطل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکیل جدید می‌تواند مطابق حدود اختیارات عمل نماید

اگر پدر شما به آن موضوع دچار می‌باشد می‌بایست آن را در دادگاه اثبات نمایید در آن صورت وکالت باطل است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که در وکالت نامه‌ای که به پدر داده باشید حق توکیل و غیر باشد پدر می‌توانسته به برادر شما وکالت دهد. موردی که بیان کردم فقط یک مورد از مواردی است که باید مورد بررسی قرار گیرد بهتر است برای بررسی شرایط حزیی وکالت نامه‌ها تماس تلفنی بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که از بیماری پدر سو استفاده شده میتوانید دادخواست ابطال وکالتنامه را بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند آری امکان سواستفاده وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق سرپرستی دادسرا موضوع را پیگیری کنید و برای پدرتان قیم مشخص کنید.
با توجه به حجر پدرتان معاملات وی باطل است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی محجوریت پدر خویش را به اثبات برسانید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حجر پدر ثابت شود وکالت صحیح نیست