مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام ورثه به یکی از ورثه و تقسیم نکردن ارث بین ورثه

سلام برادر من برای شکایت از یک ارگانی، از همه ما شش نفر ورثه وکالت تام گرفت (بجز یک نفر) بعد از چند روز ملک پدری را به نام خودش زد و کارهای اداری و شکایتی که دنبال میکرد به نتیجه رسید. ولی حالا چندین سال است که از تقسیم ملک بین ورثه ممانعت میکند. (یکی از برادرها وکالت نداد ولی بازهم بدون اجازه اون برادر ملک را به نام خودش کرده!) در وکالت اشاره‌ای به ارث نشده و حق خیارات را هم اسقاط کرده. در قبال انتقال ملک به نام خودش هم چیزی به ما نداده.
حالا ما بعد از 4 سال میتوانیم شکایت کنیم که ملک را پس بگیریم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست ابطال انتقال سند رسمی مطرح نمایید و نتیجه خواهید گرفت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید دادخواست پرداخت حساب دوران وکالت را علیه ایشان طرح نمایید . معامله به سهم برادر دیگر که وکالت نداده نافذ نمی باشد.
پیشنهاد می شود با وکیل دادگستری با ارائه مدارک خود و مطالعه آن حضوری مشاوره نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

برادری که اصلاً وکالت نداده میتواند شکایت کلاهبرداری مطرح نماید شما می توانید دادخواست حقوقی بطلان وکالتنامه فوق استنادتعدی و تفریط وکیل مطرح نمایید چون ظاهرا وکالت شما کاری بوده و برای شکایت از یک ارگان به ایشان داده شده است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برادر شما فقط باید برای کاری که وکالت دادید اقدام میکرد و اگر از حدود اختیارات خارج شده میتوانید ابطال سند را بخواهید و برادری که اصلا وکالت نداده بوده بابت کلاهبرداری شکایت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید حساب دوران ایام وکالت را مطالبه کنید و طرح دعوی کنید.

یک وکیل

امکان پذیر است به یک وکیل دادگستری مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن وکالت نامه باید بررسی گردد تا بتوان پاسخ مناسبی ارائه داد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، در صورت رعایت نکردن مصلحت موکل و خیانت در امانت می توانید شکواییه مطرح کنید و به جرم تحصیل مال از طریق نامشروع اقدام بفرمایید‌

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

سلام
پیچیدگی این موارد تخصص وکلای ملکی می طلبد
ابطال سند رسمی و اعلام بطلان معامله و....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما بایستی علیه برادر خویش شکایت کنید . برای این کار لازم است که شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تصرف عدوانی را علیه برادر خویش در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید به صورت قانونی اقدام نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر و یا همکاری از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
در این مورد، باید گفت که اگر وکالتی که به نام شش نفر از ورثه گرفته شده بود، وکالت تام بوده و در آن اشاره‌ای به ارث و حق خیارات نشده باشد، به این معنی است که وکیل شما فقط به منظور شکایت از آن ارگانی که از آن اشاره کردید، وکالت گرفته بود و این وکالت برای مسائل مربوط به تقسیم میراث و امور مربوط به آن داده نشده است بنابراین، در این صورت، وکیل شما حقی برای رسیدگی به امور تقسیم میراث نداشته است.

اگر وکیل با سواستفاده از وکالتنامه ملک را به نام خودش زده شما به عنوان ورثه قانونی می توانید این میراث را مطالبه و می‌توانید به دادگاه مراجعه کرده و دادخواست مطالبه سهم الارث بدهید

یک وکیل

سلام حساب ایام وکالت رابخواهید

یک وکیل

سلام حساب ایام وکالت رابخواهید
درصورت نیاز به وکیل تماس بگیرید
شفيقه اميرساعي