مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام و بلاعزل

با سلام
به شخصی وکالت تام و بلاعزل برای کل داراییم داده ام و الان پشیمانم.
اصل سند املاک پیش خودم هست و وکیل چیزی دستش نیست.
آیا ایشون میتونه بره درخواست مفقودی سند بده و سند المثنی بگیره و به نام خودش انتقال بده
در صورتی که اصل سند پیش من هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وکیل را عزل کنید.
اگر در وکالت‌نامه چنین اختیاری داشته باشد می تواند طبق وکالت‌نامه اقدام کند.

یک وکیل :

ببینید ایا حق ضم وکیل را از خود سلب نموده اید یا خیر. در صورتی که نکرده اید ضم وکیل کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید وکالت‌نامه بررسی شود اگر حق ضم امین را ساقط نکردید میتوانید بابت این مسأله اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند. نسبت به مورد وکالت سریعتر خودتان اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام
وکالت بلاعزل وکالتی است که طبق آن موکل نمی تواند وکیل خود را از سمت خود عزل کند، اینگونه وکالت نامه ها در دفاتر اسناد رسمی و طی توافقی بین وکیل و موکل ثبت می شود. تعیین وکالت بلاعزل بین دو نفر دارای شرایط و اصول مربوط به خودش است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلایلی برای مالکیت داشته باشد تا بتواند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید اگر شرط خلاف نشده باشد موضوع وکالت را خود انجام دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به اختیارات میتواند اقدام نماید ضم امین و یا وکیل چنانچه ساقط نشده باشد قابل انجام می باشد
یا مورد وکالت را خود انجام دهید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ابطال نماييد و اصل سند را تحويل نداده و خود مورد وكالت را انجام دهيد