مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

سلام بعداز فوت پدرم بعد از چندوقت تلفن خانه پدرم قطع بودومادرم بخاطر کارهای آن مارابردمحضروگفت امضاکنیدتابرم دنبال کارهایش وکسی برای مامان رانخاند 20سال پدرم فوت کرده ومادرم خانه پدریم میخادبسازدومیگه دودنگ آن مال برادرتان است . وتازه کسی که میخاستم خانه را بسازد گفت مادرتان ازشماها وکالت تمام دارد واحتیاج به شماهاهانیست ببخشیدمافقط وکالت به کارتلفن داده ایم به مانگفتن وکالت تمام چیزهاحالا من چگونه وکالت را باطل کنم واصلا هیج چیزای آدرس وسندوکالت نامه ندارم تشکر که راهنمایی کنیدمارا

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن وکالت نامه بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری راه حل وجود دارد
مفاد وکالتنامه حائز اهمیت است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

آنچه در وکالت‌نامه درج شده مورد توجه ومهم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با شرایط خاصی ، امکان اقامه دادخواست ابطال وجود خواهد داشت

و اگر وکیل ، خانه را به دیگری منتقل کرده باشد امکان مطالبه بهای خانه وجود خواهد داشت
و شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب اگر وکالت تام الاختیار داده باشید و قابلیت عزل را نداشته باشد نمی‌توانید اقدام نمایید اما راه دیگری وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از دفترخانه ای که وکالت دادید پیگیری کنید اگر بلاعزل نیست عزلش کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر وکالت بلاعزل نیست به دفتر خانه تنظیم وکالت نامه مراجعه و مادر را از وکالت عزل نمایید اگر وکالت بلاعزل است به دادگاه محل ، دادخواست ابطال وکالت نامه را تقدیم نمایید . از طریق دفاترخدمات قضایی

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم متن وکالت‌نامه جهت اظهار نظر دقیق باید مورد بررسی قرار گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متن وکالتنامه در جوابگویی به این پرسش حائز اهمیت است‌.

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
پاسخگویی دقیق، نیازمند بررسی مفاد وکالتنامه می باشد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید به دفترخانه ای که وکالت دادید مراجعه کنید و یک نسخه وکالتنامه اخذ کنید.اگر موجود باشد.
چنانچه وکالت بلاعزل بود می توانید وکیل که مادرتان باشد را عزل کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید دید متن وکالت نامه چه بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست ابطال وکالت‌نامه بدهید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر وکالت نامه قابل عزل می باشد به دفترخانه محل تنظیم سند مراجعه کنید و وکیل را عزل کرده و مدارک عزل را بگیرید.
اگر غیر قابل عزل می باشد باید دادخواست ابطال بدهید.
برای اینکه مشخص شود مادر شما مطابق وکالت نامه چه اختیاراتی دارند باید متن وکالت نامه بررسی شود.

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام سوال کلی هست باید مشاوره تلفنی گرفته شود