مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

سلام من اقدام کردم برای طلبم از طریق دفتر قضایی اونجا گفتن اگه شکایت کنم باید برم شورای حل اختلاف شهر فرد بدهکار. من را هم دوره و رفتن برای طلبم به شهر اون طرف سخته ایا میشه اون طرف بدهکار بیاد شورای حل اختلاف شهر من برای رسیدگی به شکایت من نسبت به طلبم؟ و کجا باید این درخواستو بکنم که اون طرف بدهکار بیاد شهر من؟ کجا باید درخواست بدم برای حضور بدهکار به شورای حل اختلاف من؟ ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مشخص نکرده اید طلب شما بابت چه بوده و آیا مکتوب است یا خیر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادگاه صالح در خصوص اموال منقول ووجوه نقد محل اقامت خوانده می باشد .می توانید ابتدای امر از طریق دفاتر خدمات قضایی هر شهری که ساکن هستید اقدام به ارایه دادخواست نمایید سپس برای رسیدگی وجلسه دفاع یا وکیل بفرستید یا لایحه ارسال نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا دادخواست و سپس لایحه ای جهت دفاع ارسال کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه کردن ابتدا اظهارنامه رسمی قبل از طرح دادخواست مطالبات خود را از ایشان درخواست نمایید در صورتی که پرداخت ننمود دادخواست تقدیم کنید لزومی به شرکت در جلسه نیست میتوانید لایحه دفاعیه ارسال کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادگاه صالح در مورد اموال منقول و وجه نقد دادگاه محل اقامت خوانده است. شما از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خودتان دادخواست و ضمائم رو به دادگاه محل اقامت خوانده بفرستید در روز جلسه دادگاه وکیل بفرستید با لایحه دفاعیه ولی خودتان باشید دفاع شکل بهتری خواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دادگاه صالح به رسیدگی ، دادگاه محل اقامت خوانده ( بدهکار ) است و شما میتوانید دادخواست خود را مطرح نمایید و سپس لایحه دفاعیه برای دادگاه ارسال نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست و سپس لایحه ای جهت دفاع ارسال کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر دادگاه محل اقامت خوانده صلاحیت رسیدگی دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست و سپس لایحه ای جهت دفاع ارسال کنید