مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حقوقی

سلام من تقریبا صدملیون طلبکاری داشتم ک یه بنده خدایی ک براش کار میکردم هم پوله کارکردن رو نداده هم کارایی ک خودم گازکشی کردم را گرفته ک من شاهد و استعداد دارم میخاستم ببینم میشه من برا صدملیون شکایت کنم اما فعلا 10 ملیون یا 20 تومان ب اجرا بذارم چون باید هر1ملیون،40پنجاه هزاربریزم،زیادمیشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درخواست اعسار از هزینه دادرسی بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بدهید و برای مطالبه تمام ان وجه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر شما باید دادخواست مطالبه صد میلیون را اقامه نمایید و درخواست اعسار از هزینه دادرسی را اقامه نمایید تا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. خیر شما باید دادخواست مطالبه صد میلیون را اقامه نمایید و درخواست اعسار از هزینه دادرسی را اقامه نمایید

نسرين  بختياري

نسرين بختياري :

دادخواست اعسار هزینه دادرسی را تقدیم کنید