مشاوره حقوقی رایگان - طلبکاری

سلام من تقریبا صد میلیون طلبکاری داشتم ک یه بنده خدایی ک براش کار میکردم هم پوله کار کردن رو نداده هم کارایی ک خودم گازکشی کردم را گرفته ک من شاهد و استعداد دارم میخاستم ببینم میشه من برا صد میلیون شکایت کنم اما فعلا 10 ملیون یا 20 تومان ب اجرا بذارم چون باید هر1میلیون،40پنجاه هزار بریزم زیاد میشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اعسار از هزینه دادرسی میتوانید تمام مبلغ را مطالبه کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با اعسار میتوانید تمام مبلغ را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما باید دادخواست مطالبه وجه صد میلیون را نمایید و درخواست اعسار از هزینه دادرسی را هم مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با اعسار میتوانید تمام مبلغ را مطالبه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با دادخواست اعسار از هزینه دادرسی و قبول آن توسط دادگاه می توانید تمام‌ مبلغ را مطالبه نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام در خصوص هزینه دادرسی باید ادعای اعسار کنید و در خصوص میزان خسارت احتمالی برای تامین خواسته با قاضی صحبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با دادخواست اعسار از هزینه دادرسی و قبول آن توسط دادگاه می توانید تمام‌ مبلغ را مطالبه نمایید.