مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

با سلام خدمت شما و طرف بخیر سوالی داشتم راجع‌ به پروژه‌ای که برای مشتری انجام دادیم نصب دوربین و دزدگیر بوده و این‌ که بعد از گذشته یک‌سال مبلغی از بدهی مونده و میخاستم بگم چه‌جوری می‌تونم اقدام بکنم که سریع‌تر به این موضوع بررسی بشه یا رسیدگی بشه و قضیه ازین قراره که ما توی مغازه براش کار دزدگیر را انجام دهیم و توی خونه دوربین نصب کردیم و بعد از چند وقتی یه دوربین و چند تا وسیله جانبی اضافه کرد مبلغش رو نداد و توی مغازه‌ام یه چند تا و لوازم جانبی دزدگیر نصب شده و تا الان هزینه فاکتور رو پرداخت نکرده چالش سرما خورده و قیمت امروز شده، یک‌سال پرداخت نکرده و این‌ که فاکتورهایی بوده که برای مشتری ارسال کردم الان من چه درخواست کنم که باتوجه به فاکتورهایی که دارم بتونم به هدفم برسم یه راهنمایی کنین ممنون می‌شم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به استناد فاکتور دادخواست مطالبه وجه به نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید در این خصوص طرح دعوا کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با استناد به فاکتورها ، دادخواست مطالبه باقیمانده وجه را مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد فاکتورها دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید