مشاوره حقوقی رایگان - خونه گچ کاری کردم پولمو نمی دهدامروز فردا کردچهار ماه میگذره بهم پیام زده من بهت بدهی ندام قسم میخوره

سلام من گچ کار هستم من خونه ای را سفید کاری کردم و شاهد هم دارم
و الان چهار ماهه امروز فردا میکنه که پولتو میدم امروز هم پیام دادم که پولمو بده که پیام زد پولتو دادم دیگه به من نه زنگ بزن نه پیام صاحب ساختمان میگه شاهدم دارم قسمم میخورم لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس کنید بعد دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه وجه را
مطرح نمایید و