مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

باید کجابرم که درخواست کنم کسی که ازش طلب کارم بیاد شهر من برای حل اختلاف چون به من گفتن باید برین مشهد من شهرستانم باید چیکارکنم طرف بدهکار بیاد شورای حل اختلاف شهرستان که من هستم؟ باتشکرفراوان

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

دادگاه صلاحیت دار برای اقامه دعوی دادگاه محل اقامت خوانده است مگر

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

محل اقامت خوانده دادگاه صالح به رسیدگی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید وکیل بگیرید دادگاه صالح محل اقامت خواهان است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محل اقامت خوانده صلاحیت رسیدگی را خواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دادخواست مطالبه وجه در صلاحیت ، مراجع قضایی محل اقامت خوانده ( بدهکار ) است شما میتوانید در شهر خودتان دادخواست بدهید ولی باید برای جلسه رسیدگی دادگاه ، به مشهد مراجعه نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

محل اقامت خوانده باید دادگاه تشکیل شود از طریق دفتر خدمات قضایی از شهر خودتان به دادگاه محل اقامت خوانده دادخواست بدهید وقت رسیدگی باید آن شهر باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام شورای حل اختلاف محل اقامت خوانده صلاحیت دارد.

نسرين  بختياري

نسرين بختياري :

دادگاه محل اقامت خوانده صلاحیت رسیدگی دارد