مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت توهین و فحاشی و اخاذی تهدید به مرگ در حضور شاهدین متاسفانه تاریخ دقیق نمیدونم میشه شکایت کرد؟؟؟

باسلام و احترام ببخشید اگر شخصی که به‌ من ولی بدون حضور من به من فحش ناموسی داده باشه و من را تهدید به مرگ کرده باشه و همچنین بنا به دلایلی از من اخاذی کرده که جلوی اون2نفر شاهدی که در اونجا حضور داشتند قابل شکایت و پیگیری هست؟ آیا اگه بدلیل وضعیت مالی نامناسب وکیل نگیرم میتونم با حضور شاهدین جرم ایشان را به اثبات برسونم؟ و به دلیل اینکه مدت تقریبا یکسال از اون روز میگذره آیا برای تاریخ دقیقش اگه تاریخ نزنیم یا اینکه تاریخ تقریبی بزنیم آیا برای من مشکل ساز میشه یا نه چرا که ممکنه تاریخ بزنیم و بعد اون آقا با توجه به تاریخش مدارکی را ارائه بده که در اون‌ تاریخ اصلا اونجا حضور نداشته برای همین میترسم ازش شکایت کنم لطفا راهنماییم‌ کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

میتونید شکایت مطرح کنید نتیجه بستکی به یقین قاضی بر ارتکاب جرم دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید .
نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام میتوانید شکایت نمایید به شرطی که جرم
مشمول مرور زمان 1
ساله نشده باشد