مشاوره حقوقی رایگان - فحش ناموس

سلام وکلای محترم. من واسه کسی شکایت کردم اول هم گفتم فحش ناموس داده دادگاه تو ابلاغیه واسه‌ جلسه رسیدگی امده توهین ب اشخاص عادی چیکار کنم توهین ک فحش نیست باید چیکار کنم فحاشی ناموسی کرده راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، فحش ناموسی بسته به نوع کلمه بکار برده شده ، تحت عنوان جرم قذف قابل پیگیری است .

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

فحش دادن توهین محسوب میشه.
منظور شما باید قذف باشه. گویا مرجع رسیدگی تشخیص داده که مشمول این مورد نبوده.
به هر حال شما مدارک مبنی بر ادعاتون رو در دادگاه ارائه بدید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فحش ناموسی بسته به نوع کلمه بکار برده شده ، تحت عنوان جرم قذف قابل پیگیری است .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تحت عنوان توهین رسیدگی میشود مگر اینکه قذف صورت گرفته باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در اولین جلسه موضوع را به قاضی گوشزد کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه دقیقا از چه الفاظی استفاده کرده می تواند قذف _ توهین یا افترا باشد