مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کافی نت

با سلام، من برای کارت به کارت به عابر بانک مراجعه کردم که این دستگاه عابر بانک داخل کافی نت قرار دادن، در حال انجام کارم بودم که صاحب کافی نت با شدت هر چه تمام تر شروع کرد ب فحاشی کردن ب من و فحش ناموس دادن و دستگاه رو خاموش کرد و کارت من اون داخل موند و تقاضای کارتم رو کردم و مجدد شروع کرد ب فحش های بد دادن ب بنده و گفتم ک شکایت میکنم ازتون و دقیقا همین جمله رو گفتن،هیچ آدم ...نمیتونه اینکارو بکن برو پیش رییس اصناف بگو ....... ببینم چه غلطی می‌تونه بکنه
تقاضا دارم بنده رو راهنمایی کنید که چطور میتونم ایشون رو ادب کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید زنگ میزدید پلیس گزارش می نوشت بعد ازش در دادسرا شکایت میکردید اطراف مغازه را بررسی کنید که ایا دوربین داره یانه ؟واگر دوربین دارد شکایت توهین و فحاشی مطرح کنید اگر شاهدی هم دارید معرفی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت توهین و افترا را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید شکایت توهین و افترا را مطرح نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در خصوص توهین و فحاشی ک حتما از ایشون شکایت کنید. ضمنا جهت پیگیری امور مربوط به کارتتون و اعتراض به جهت قرار دادن دستگاه عابر به ب دایرت سر پرستی بانک مربوطهنیز مراجعه کنید. جهت نتیجه بهتر از شاهدین ماجرا و دوربین مدار بسته اطراف کافی نت استفاده کنید
موفق باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما شکایت توهین و افترا را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شوایتی تحت عنوان توهین و افترا مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید شکایت خود را مطرح نمایید