مشاوره حقوقی رایگان - توهین اتهام فحاشی

باسلام جرم کسیکه به یکی فحش ناموسی بده و حتی بهش بگه دزد (در حالیکه طرف اصلا دزد نیست) تو قانون چیه ؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌تواند مصادیق افترا یا توهین و فحاشی تلقی کردند که مجازات آن در مورد جزای نقدی و حبس خواهد بود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام در صورت اثبات از مصادیق افترا یا توهین و فحاشی تلقی میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می تواند جزای نقدی شلاق یا حبس باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام شلاق یا جزای نقدی

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

سلام در صورت اثبات از مصادیق افترا یا توهین و فحاشی تلقی میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جزای نقدی و یا شلاق

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورت اثبات از مصادیق افترا،توهین، و فحاشی تلقی می گردد و مجازات آن حسب مورد جزای نقدی ،شلاق یا حبس می باشد،در صورت نیاز به راهنمایی کامل تر میتوانیدازطریق دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر جرم افترا و توهین در دادگاه اثبات بشود مجازات حبس و جزا نقدی خواهند داشت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

جرم افترا و دو تا هشت میلیون جزای نقدی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرم افترا و توهین است مجازات حبسرو جزای نقدی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم افترا و دو تا هشت میلیون جزای نقدی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .می تواند از مصادیق توهین یا افترا باشد