مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و فحاشی در خیابان

امروز در خیابان با مادرم مشغول پیاده روی بودیم شخصی سر داداش کوچکم داد زد که مربی رانندگی بود و مادرم از اینکه داد زد عصبانی شد و گفت چرا داد میزنی و اونم شروع کرد به فحاشی ناموسی خیلی بد و نعره‌زدن... و بلند شد که دعوا شدید از جمله کتک روی خانم که من و مادرم بودیم بخاطر یک حرف ساده انجام بده شخصی ماشین سوار بلند شد و اون مرد و جدا کرد و هلش داد و حتی از اون شخص که از ما دفاع کرده بود شکایت کرد خواهشاً بگید مجازات اون فرد چیه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح و قانونی باید جزئیات موضوع بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. موضوع به صورت مبهم بیان نموده اید. و مشخص نیست شخص مورد مجازات چه کسی است. از پنل کار بری تماس بگیرید تا بتوانم شما را راهنمایی نمایم.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مجازات توهین و فحاشی شلاق یا جزای نقدی در حق دولت است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجازات توهین و فحاشی جزای نقدی در حق دولت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مجازات توهین جزای نقدی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات ضرب و جرح زندان و دیه یا ارش در صورت وجود جرح یا کبودی و بابت توهین جریمه نقدی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

او احتمالا محکوم به ضرب و جرح میشود و مجازاتش دیه و ارش میباشد