مشاوره حقوقی رایگان - فحش ناموسی خیلی رکیک

با سلام خدمت وکیل عزیز خواهرم چند وقت هست که با شوهرش مشکل پیدا کرده ولی شوهرش الان داره به بنده که برادر زن او هستم فحش خواهر مادر و خانم و حتی ناموسی خیلی رکیک میده لطفا من را راهنمایی فرمایید چیکار کنم از چه راهی وارد شوم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان علیه ایشان به اتهام توهین و استفاده از الفاظ رکیک و فحاشی شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نوع کلمه مهم است می تواند شلاق در پی داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید شکایت توهین و افترا را مطرح نمایید و مجازات حبس خواهد داشت ولی ..

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به اتهام فحاشی و توهین از وی شکایت کنید و سعی کنید مدرک جمع آوری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
می توانید شکایت توهین مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

علیه ایشان به اتهام توهین و استفاده از الفاظ رکیک و فحاشی شکایت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد به جرم توهین _ افترا _ قذف می توانید شکایت نمایید با دلیل و مدرک