درود و وقت بخیر، شکستن دیوار مغازه توسط مالک بدون مجوز قانونی مصداق تعدی و تخریب مال غیر است و شما میتوانید بر اساس ماده ۶۷۹ قانون مجازات اسلامی و همچنین ماده ۳۳ قانون روابط موجر و مستأجر سال ۱۳۷۶ شکایت کیفری و حقوقی برای مطالبه خسارت و توقف مزاحمت مطرح نمایید، امید وارم پاسخ کمکی هرچند کوچک بشما بوده باشه و در پناه ایزد متعال باشید
بادرود
شما حق دارید بهخاطر تخریب دیوار مغازهتان توسط مالک شکایت کنید، زیرا این اقدام غیرمجاز و ضررزننده به ملک شماست. همچنین، در خصوص اختلاف سرقفلی، دادگاه باید بر اساس قانون و کارشناسی عادلانه تصمیمگیری کند و مالک نمیتواند اجباراً با نرخ روز خرید کند
بله میتوانید پیگیری کنید
در صورتی که بطور عمدی تخریب کرده است میتوانید اقدام به شکایت و پیگیری کنید
با سلام بله چون در خصوص منافع مغازه( سرقفلی ) ذینفع هستید میتونید درخواست خسارت بکنید
اگر دیوار مغازه را شما شکسته آید که نمیشود علیه مالک شکایت کنید
با سلام بله این حق رو دارید میتوانید شکایت کنید
سلام اگر مانع استفاده شما بشود و اینکه در حال حاضر شما اختیار تصرف کام را دارید
با درود، پرسشگر ارجمند،
نخست، در خصوص سرقفلی مغازه تملک شده از شهرداری پیش از سال ۱۳۷۶، باید اذعان داشت که حقوق ناشی از سرقفلی در این بازه زمانی تابع مقررات سابق است و مالک نمیتواند بدون رضایت شما اقدام به فسخ اجاره و تملک سرقفلی نماید، مگر در موارد مصرح قانونی و با پرداخت حق کسب و پیشه یا سرقفلی به نرخ روز و با توافق طرفین. نظر اولیه قاضی مبنی بر عدم امکان تملک به زور از سوی مالک، مطابق با اصول حقوقی ناظر بر اینگونه قراردادها است.
ثانیاً، درخواست تجدید نظر مالک و ورود کارشناس جدید که منجر به تعیین قیمت پایینتر شده است، قابل اعتراض و پیگیری است. شما میتوانید در دادگاه تجدید نظر، به نظریه کارشناسی اعتراض کنید و دلایل و مستندات خود را مبنی بر عدم تناسب قیمت پیشنهادی با ارزش واقعی سرقفلی در مرکز شهر ارائه دهید. در این مرحله، دقت در ارائه مستندات و دفاعیات حقوقی حائز اهمیت فراوان است تا از تضییع حقوق شما جلوگیری به عمل آید.
ثالثاً، اقدام مالک به تخریب دیوار مغازه شما، فارغ از اختلافات مربوط به سرقفلی، عملی مجرمانه و موجب مسئولیت کیفری و حقوقی است. شما حق دارید بابت ایراد خسارت به عین مستأجره، اعم از شکستگی دیوار، از مالک شکایت کیفری مطرح نمایید. این اقدام مصداق "تخریب" و "ورود خسارت به مال غیر" محسوب میشود و مالک ملزم به جبران خسارات وارده و همچنین ممکن است مشمول مجازات کیفری شود. پیگیری قضایی این موضوع کاملاً مستقل از دعوای سرقفلی شما است.
با سلام
جهت طرح شکایت یا دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
بله ابتدا تامین دلیل کنید تا کارشناسی شود سپس تحت عنوان تخریب شکایت نمایید
با سلام در صورتی که مالک یا هر شخص دیگری بدون مجوز قانونی اقدام به تخریب یا آسیبزدن به ملک یا بنای تحت تصرف شما نماید، حق قانونی برای طرح شکایت کیفری تحت عنوان تخریب وجود دارد. این اقدام هم میتواند از نظر کیفری پیگیری شود (تخریب عمدی) و هم از لحاظ حقوقی (الزام به جبران خسارت). مبنای شکایت، اثبات مالکیت یا حق بهرهبرداری شما از ملک و احراز عمدی بودن آسیب واردشده است. برای جمعآوری مستندات و تنظیم شکایت، مشاوره با وکیل توصیه میشود..
مطابق قانون روابط موجر و مستاجر املاک تجاری سال ۷۶ عمل میشود
بله قابل پیگیری است
سلام
بله، میتوانید بابت تخریب عمدی اموال از مالک به دادسرا شکایت کنید.
سلام با توجه به توضیحات شما ، قرارداد اجاره سرقعلی شما مشمول قانون موجر و مستاجر ۵۶ می باشد طبق ماده ۱۴ و ۱۵ قانون موجر و مستاجر در موارد قانونی و با شرایطی خاص ، مالک می تواند حسب مورد درخواست فسخ قرارداد اجاره سرقفلی و یا تخلیه ملک مورد سرقفلی را با پرداخت بهای حق سرقفلی طبق قیمت روز و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری به مستاجر را مطرح نماید شما می توانید نسبت به نظریه کارشناسی دادگستری در مورد تعیبن قیمت سرقفلی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی سه نفره را نمایید در صورت اقامه دادخواست فسخ قرارداد اجاره سرقفلی و تخلیه محل مورد سرقفلی ابتدا میبایست مشخص گردد که خواهان ( مالک ) به چه دلیل و با استناد به کدام یک از بندهای ماده ۱۴ و ۱۵ درخواست تخلیه را مطرح کرده است و سپس شما دفاعیات قانونی خود را ارائه نمایید و
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.