بادرود پرسشگر ارجمند باشد، در فرض سوال، انتقال طلاجات از سوی مادر به دختران، ماهیتاً هبه محسوب میگردد. صحت و نفوذ هبه، منوط به وجود اهلیت قانونی واهب (مادر) در زمان انعقاد عقد است. علیایحال، با فقدان دلیل مثبت بر محجوریت مادر ناشی از ابتلا به آلزایمر در زمان هبه، اصل بر صحت تصرفات ایشان است. لذا، طرح دعوی از سوی پسران مبنی بر استرداد طلاجات، مستلزم اثبات عدم اهلیت مادر در زمان انتقال است. در این راستا، ارائه مدارک پزشکی دال بر ابتلا به آلزایمر و نیز جلب نظر کارشناس پزشکی قانونی جهت تعیین وضعیت روانی مادر در زمان هبه، ضروری است. در غیر این صورت، با توجه به اصل صحت و عدم وجود دلیل بر خلاف آن، ادعای پسران مسموع نخواهد بود و هبه واقع شده، نافذ و معتبر تلقی میگردد.
اگر در زمان حیات خود آنها را انتقال داده باشد جز ماترک محسوب نمیشود و متعلق به دختران است
هبه غیر قابل رجوع است با توجه به فوت واهب
خیر هر شخص تا زنده است اختیار اموالش را دارد
با سلام خیر
بلی محتملاست
در صورتی که حجر ایشان در زمان هبه طلاجات اثبات گردد بله این امکان وجود دارد
با سلام بله پسرها میتوانند اعتراض نمایند و به پسرها نیز ارث میرسد
خیر.مگر حجر مادر در زمان انتقال ثابت شود
با سلام و ادب . با این شرح گفته ای که شما میفرمایید . نه نمیتونن چنین ادعایی بکنند . چون این امر در زمان حیات مادر شما اتفاق افتاده و اگر از نقطه نظر صحت جسمی و روحی مادر شما دارای مشکل بود باید در آن دوران به این مسئله رسیدگی میشد . با توجه به اینکه آلزایمر یا فراموشی انواع مختلف داره مثل آلزایمر دوره ای یا آلزایمر مطلق اینها باید مورد رسیدگی پزشکی قانونی قرار میگرفت اون هم برای گرفتن قیمومت برای مادری محجور وقتی این کارها در زمان حیات مادر انجام نشده و مادرتون محجور شناخته نشده و تحت قیمومت هم نبوده پس تصمیشون در مورد بخشیدن طلاهاشون به دخترانشون درست و قانونی بوده و مشکل قانونی نداشنه . والان که ممکنه سالیان سال از اون مساله گذشته باشه و موضوع مشمول مرور زمان شده باشه اولا چنین ادعایی مسموع نیست دوما اگر هم مسموع باشه اثباتش با نبود و فوت مادرتون امری سخت و پیچیده است مخصوصا با وجود اینکه میفرمایید هیچ مدرکی هم در اینخصوص نیست . پس چنین ادعاهایی هم به جایی نمیرسه ..
اگر پسر ها حجر مادر را ثابت کنن بله
سلام خیر نمی توانند ولی میبایست انتقال طلاها توسط مادر به دختر در قالب قرارداد هبه شفاهی احراز و اثبات گردد اگر در زمان انتقال طلاها ، مادر شما دارای بیماری آلزایمر بوده باشد پس ایشان محجور محسوب خواهد شد و انتقال طلاها به دختر باطل است و طلاها قابل استرداد می باشد
سلام پسران باید اثبات کنند مادر طلا داشته و بشما سپرده
باید بتوان محجور بودن اورا اثبات کرد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.