مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب توسط پلیس فتا

میخاستم بدونم که،آیا وکبل میتونه به مشکل مسدودی حسابم که توسط پلیس فتا مسدود شده،بدون حضوره خودم در دادگاه، کاملا مشکل مسدودی حسابم رو بهش رسیدگی و بطور کامل حل کنه؟ بخاطره اینکه 2یا3بار در سایت شرط بندی فوتبال شرط بستم حسابم رو مسدود کرده،ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

برای رفع مسدودی مراجع قضایی و پلیس فتا ابتدا باید به بانک مراجعه کرد و نامه‌ سیستم قضایی را که باعث مسدودی حساب شده از مسئول بانک گرفت.

بعد هم به دادگاه یا پلیس فتا مراجعه کرد در سایر موارد مانند ضمانت وام و اداره ثبت و چک بلامحل هم واضح است که باید نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید

ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده باشد و بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان پذیر خواهد بود البته در صورتیکه دادسرا یا دادگاه حضور شما را الزامی بداند باید در جلسات حاضر شوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به دفاع دارد ممکن است قاضی حضور شمارابرای اخذ اخرین دفاع الزامی واخذ توضیح بخواهد یا اینکه قرارتامین کیفری صادر کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ممکن است در موارد قاضی رسیدگی کننده حضور شما را الزامی بدانند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید حضورأ در مرجع قضایی حاضر شوید
و ...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ابتدا باید تعیین تکلیف شود پلیس فتا بدون اجاره مراجع قضایی اقدام به رفع مسدودی نخواهد کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکیل پایه یک دادگستری با ورود به پرونده می‌تواند در خصوص تبرئه موکل اقدام بنماید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت متهم باید در جلسات رسیدگی شرکت کند